Intervjupersoner sökes till dokumentärfilm om Näthat/nätmobbning/nätvåld

Hej!

Vi på HamarkFilm producerar just nu en serie dokumentärfilmer med temat ”Etik och moral” för gymnasiet och högstadiet. I filmerna kommer vi bland annat prata kring ämnet ”Näthat/Nätmobbning/Nätvåld” och letar efter någon\några som sitter på historier som kan beröra och upplysa elever i klassrummet.

Har du blivit utsatt eller sårad? Har du tittat på och inte vågat göra något? Eller är du kanske den som utsatt någon för kränkningar eller mobbning? Helst ser vi att era berättelser har skett under er skoltid eller under skolålder, men det är inget krav.

Filmen kommer varvas med era viktiga berättelser och tillhörande drama till dessa. Du som svarar på ansökan blir filmad. Du får prata öppet om ämnet under en intervju och tillåter att vi dramatiserar berättelsen med symbolik och enkla medel.

Då problemet vi berör är vidspritt, ser vi helst att sökande inte är särskilt utsatt i dagsläget och mår dåligt av det, då vi inte vill spä på en persons personliga trauma. Vi vill respektera era fall och försöka förändra samhället till det bättre genom dessa filmer.

Inspelning kommer ske under de kommande 2 veckorna.

Då vi är ett relativt nytt företag och inte mycket finns att se från oss, kan ni om ni vill se introsekvensen vi gjort för en film i serien om grupptryck, för att på så vis förstå att vi är i allra högsta grad ett seriöst företag; https://www.youtube.com/watch?v=m3OtMvE6wTo&feature=youtu.be



Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb