Statister i olika åldrar sökes till kortfilmen Riktig Mamma

Eva är jagad av polisen och har ingenstans att vända sig. Med sig har hon ett litet spädbarn som inte liknar henne alls. Vart hör han hemma? Hos henne eller någon annanstans?

”Riktig mamma” är en film om moderskap, flykt och att stå upp för sin rätt till mänsklighet i ett samhälle där ens kropp görs till en vara. Filmen är skriven och kommer att regisseras av Julia Adler och produceras av Fridhem Film/Brynhildur Thorarinsdottir.

Till filmen söker vi en mängd statister till ett antal scener. Vi letar särskilt efter tjejer i åldrarna 15-20 och personer av alla kön i åldrarna 40-60 men alla är såklart välkomna att söka!

Vi eftersträvar en realistisk bild av hur Sverige ser ut - därför lägger vi en stor vikt vid att skapa en bredd i etnicitet, hudfärg, könsuttryck och kroppsstorlek. Scenerna är både inomhus och inomhus.

Tidigare erfarenhet av film och teater är inget krav, utan bara en plus. Det viktigaste är att du kan samarbeta och är intresserad av att utmana dig själv. Så tveka inte att våga testa på!

Vi går noga igenom alla ansökningar och hör av oss om det blir aktuellt med en roll i produktionen. Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt!

Vi kan tyvärr inte erbjuda ersättning då detta är en skolproduktion. Under inspelning kommer det finnas fika.

INSPELNING: 18-26 mars. En arbetsdag under den perioden, ej bestämt vilken. SVALÖV/MALMÖ


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb